Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26237 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon:+46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm

Anmälningar september

Här kan du anmäla dig till september månads caféer, luncher och träffar.

Bild: Foto av Brooke Lark på Unsplash

Söndag 15 september - Åvallalunch

11.00 Högmässa i Ängelholms kyrka

Fredrik Höggren.
Efterföljande lunch på Åvalla församlingsgård.
Ny gäst i ”Annikas hörna” är diakoniassistent Annika Agnefjäll.
Beställ gratis kyrkbil genom taxi 171 70.

Anmälan senast 11/9.

Man

Tisdag 17 september - Livskvalité

18.30 på Åvalla församlingsgård

”Läget i Ängelholm, samhällstrender och påverkar de oss?”. Ängelholm är en välmående kommun i en del av världen som sedan andra världskriget haft en stabil tillväxt vilken gett goda förutsättningar för välfärd.

Under kvällen tittar vi på hur tillväxtförutsättningarna för Ängelholm ser ut idag och diskuterar om samhällstrender som globalisering, urbanisering, robotisering och digitalisering påverkar oss och vår framtid? Föreläsaren är Andreas Jarud som är sedan 2010 VD för Ängelholms Näringsliv AB.

Vi äter en måltid tillsammans. Kostnad 100 kr/person.

Anmälan mellan den 2/9 – 13/9.

Begränsat antal platser.

Tisdag 24 september - Åvallalunch

Åvalla församlingsgård 12.00.
Möjligheter-Gemenskap-Kraft, några personer från Fontänhuset i Båstad kommer och berättar om sin verksamhet. Andakt. Kostnad 70 kr.

Anmälan senast 19/9.