Svenska kyrkan Ängelholm

Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26232 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon: +46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm Webbplats

Svenska kyrkan Ängelholm

Himmel och jord mellan land och hav. Välkommen till Ängelholms församling

Ängelholms församling söker ferieanställd Guide i Ängelholms kyrka till säsongen 2016

Ferieanställd guide

Svenska kyrkan Ängelholm har ca 15 500 kyrkotillhöriga. Vi är 55 anställda inom församlingsverksamhet, förvaltning och kyrkogårdar. Här bor ca 21 000 människor och kyrkans verksamhet möts av stor uppskattning.

Diakon 100%

Välkommen med på
Svenska kyrkans sommarläger för barn
13-14 och 13-15 juni på Solvik (EFS-gården) i Åsljunga.

Sommarläger

Välkommen med på Svenska kyrkans sommarläger för barn 13-14 och 13-15 juni på Solvik (EFS-gården) i Åsljunga.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer 4 gånger om året.

Om du vill ha en papperskalender finns den att hämta på alla våra församlinghem, i våra kyrkor, på turistbyrån och på biblioteket.