Värmestugan

Din givande mötesplats

Välkommen till Värmestugan i Ånge. Värmestugan är en del av Borgsjö-Haverö församling och vi håller till i källarlokalen på pastorsexpeditionen i Ånge. Ingången är på baksidan av huset. Adressen är Bankgatan 3, Ånge.

Värmestugan är en mötesplats där vi umgås, fikar, delar ut kläder och mat. Men framförallt får man ta del av det mänskliga mötet i form av gemenskap, samtal, mänsklig värme och omsorg. Hit kommer människor i olika livssituationer.

Måndag - torsdag: 09.00-15.00
Fredag 11.00-12.00 utdelning av kläder och matpåsar

Vi samarbetar med våra lokala matbutiker Ica Supermarket Ånge och Coop Ånge som skänker mat, samt med många Ångebor som skänker kläder och skor till människor i alla åldrar som behöver.

För att komma till Värmestugan, behöver jag tro på Gud eller vara medlem i Svenska kyrkan?
Du behöver inte tro på Gud eller vara medlem i Svenska kyrkan för att besöka oss. Du kan ha en annan tro eller ingen alls. Vi pratar inte om religion eller politik. Vi tillbringar en fin stund tillsammans som en familj med kärlek där kan man se på varandra som en medmänniska, skratta, träffa andra, prata om man vill och dricka en kaffe till exempel.

Skänka kläder/skor
Jag vill rensa min garderob, kan jag komma till er och lämna in kläder och skor?
Det går jättebra! Du kan lämna det på pastorsexpeditionen på dagtid måndag-fredag. Vi tar emot kläder som är hela och rena.