Regnbågsmässa och föreläsning

Torsdag 24 maj i Ånge kyrka

Vi smygstartar Ånge Pride med Regnbågsmässa och föreläsning av Jeanette Larsson.

REGNBÅGSMÄSSA
Torsdag 24 maj kl. 18.00 i Ånge kyrka
Mässan leds av Erik Flodberg. Muik med Gina Eriksson och Malin Nordin.

FÖRELÄSNING
Torsdag 24 maj kl. 19.30 i Ånge kyrka
Jeanette Larsson har varit polis i 25 år och blev rikskänd efter att vid flera tillfällen ha reagerat mot fördomar, homofobi, transfobi och rasism inom poliskåren.

Föreläsningen ”Högt i tak – men var har vi golvet?” handlar främst om erfarenhet av att vara kvinna och gay i en starkt manligt hierarkisk organisation. Med hjälp av mycket humor och värme tar Jeanette upp flera av de händelser som engagerat henne, det hon regerat emot och de utmärkelser hon fått föra sina insatser.

Boka kyrktaxi på 060-150 000.