För dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro.

Du vet väl om att du är värdefull!? är en bra fråga som en psalm ställer. Den visar vad konfirmationstiden handlar om. Där ställs frågor om mening, människovärde, det godas kamp för en bättre värld och vi får öppet tala om relationer, tecken på hopp och framtid och vad kyrka och Gud kan betyda idag.

Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

I vår församling satsar vi nu extra på att åka på läger under konfirmandtiden för att lära känna varandra lite djupare och ha roliga upplevelser tillsammans. Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst.

Välkommen att kontakta oss för att ställa frågor!

Telefontid: helgfri måndag – torsdag 09.00-12.00, 13.00-14.00