Inspelning av andakt och gudstjänster i Önsta kyrka, Västerås.

Här hittar du Aneby pastorats livesändningar av gudstjänster och morgonböner

Klicka på texten här för att komma vidare. Klicka sedan på länken "Livesända gudstjänster och morgonböner".

Livesända gudstjänster och morgonböner

Du behöver inte att ha ett konto på Facebook för att kunda se våra livesändingar.

Du kan öppna länken ”Livesända gudstjänster och morgonböner” genom att klicka på denna.

Gå/scrolla ner i menyn, det senaste som är upplagt på sidan syns först så du kan behöva att gå neråt för att hitta livesändningen du söker.

Har du ett eget Facebook konto kan du självklart logga in på detta eller om du har appen, men det är inte nödvändigt för att kunna ta del av våra livesändningar.

Om våra gudstjänster just nu
Under rådande omständigheter är tyvärr inte gudstjänster och morgonböner öppna för fysisk närvaro utan vi möts till bön i det digitala rummet!

Varje söndag kl 11 kan du delta i en livesänd gudstjänst som oftast sänds från Aneby kyrka. Se vår kalender för aktuell plats.

Morgonbön vardagar kl 9 livesänds från Aneby kyrka.

Psalmböcker finns att låna
Har du en psalmbok som är tryckt före 1986 eller saknar du rent av psalmbok? Du får mycket gärna låna hem en psalmbok från Aneby kyrka! De finns både standardversionen och med storstil.

Gudstjänstagendan
I listan nedan kan du hitta den aktuella gudstjänstagendan så blir det lättare att följa med i gudstjänsten på söndagar.  Vissa söndagar i februari och mars används agendan som heter ”Agenda gudstjänst advent och jul A4” istället för ”Agenda gudsjänst i fastan A4” som vi börjar med på septuagesima den 31/1. Se datumlistan nedan för att veta vilken som gäller aktuell söndag:

31/1: Agenda gudsjänst i fastan A4

7/2: Agenda gudstjänst advent och jul A4