Foto: Magnus Aronsson/IKON

Känner du dig ensam? Vill du ha besök?

Vill du själv ha besök eller om du känner någon som vill ha det? Vi är flera i kyrkan som gärna kommer på ett hembesök till dig, för att sitta och prata en stund och känna gemenskap.

Det kanske är så att du inte orkar gå ut så mycket, och på det viset inte träffar så många människor. Det vi samtalar om förs inte vidare.  Någon av diakonerna, prästerna eller någon från diakonigruppen besöker dig gärna. Vill du ta emot nattvarden finns det också möjlighet att göra det i hemmet.

Vill du själv ha besök eller om du känner någon som vill ha det, så ring till diakon Lovisa Rydberg tel. 0380-47444.
Välkommen att höra av dig/er!