Anderstorps församling

Kontakt

Anderstorps församling Besöksadress: Parkgatan 2, 33432 Anderstorp Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon: +46(371)83650 E-post till Anderstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anderstorps församling

Välkommen till vår församling!

På söndag är det högmässa kl. 10.00 i kyrkan. Johannes leder mässan.

Välkommen till kyrkan på söndag!

På söndag är det högmässa kl. 10.00 i kyrkan. Johannes leder mässan.

På torsdag kl. 19.00 är det dags igen för Musik i sommarkväll i församlingshemmet. Medverkar idag gör Valentina Viktorovitch, piano och bröderna Valdemar och Villads Littauer-Bendixen, fiol.

Musik i sommarkväll

Vecka 35 börjar barnverksamheten sina grupper igen. Du är välkommen till den grupp som passar dig. Titta under "Verksamhet" så hittar du kanske något för dig! Glöm inte att anmäla dig senast den 22 augusti. (Gäller inte öppna förskolan och babycaféet) Har du frågor kan du höra av dig till församlingens pedagoger: Marita Falk tel 58 70 65 och Ann-Sofie Nilsson tel 58 70 38.

Barnverksamheten börjar igen!

I Sverige startade det 1997 och finns i många församlingar

Tid: 10 onsdagar 18.30-21.00  i höst, samt en fredagskväll och lördag i mitten på kursen.
Start: 7 september
Plats: Församlingshemmet i Anderstorp
Kostnad: 400 kr för hela kursen inklusive mat
Anmälan: senast 31 augusti
Frågor och anmälan till:
Kerstin Andersson 0371-587034, kerstin.b.andersson@svenskakyrkan.se
Ing-Marie Gustavsson Jönsson 070-4955127, ing-marie@equmeniakyrkananderstorp.se

Alphakurs hösten 2016

Alpha har funnits i över 30 år och idag hittar du Alpha i över 66000 kyrkor och andra platser över hela världen. Över 24 miljoner människor över hela vår värld har gått en Alpha. I Sverige startade det 1997 och finns i många församlingar Alpha är till för dig som har frågor och tankar kring livet. En slags grundkurs i kristen tro där alla frågor är tillåtna. En vanlig Alphakväll innebär mat, gemenskap, föredrag och samtal. Tillsammans med Equmeniakyrkan i Anderstorp startar vi en ny kurs i Anderstorps församling hösten 2016. Hoppas du vill hänga på! Tid: 10 onsdagar 18.30-21.00 i höst, samt en fredagskväll och lördag i mitten på kursen. Start: 7 september Plats: Församlingshemmet i Anderstorp Kostnad: 400 kr för hela kursen inklusive mat Anmälan: senast 31 augusti Frågor och anmälan till: Kerstin Andersson 0371-587034, kerstin.b.andersson@svenskakyrkan.se Ing-Marie Gustavsson Jönsson 070-4955127, ing-marie@equmeniakyrkananderstorp.se

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I
SVENSKA KYRKAN

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation.

Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig!

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Vigsel

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Begravning

Kyrkdörren

Här hittar du pastoratets gemensamma församlingsblad.