Kontakt

Anderstorps församling Besöksadress: Parkgatan 2, 33432 Anderstorp Telefon: +46(371)587030 E-post till Anderstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anderstorps församling

Välkommen till vår församling! Sidan är just nu under uppbyggnad.

Medverkar gör Mikael Brorsson på accordiondragspel.

Kristi himmelsfärds dag

Denna dag firar vi ekumenisk gudstjänst på Kyrkans Bygget kl. 10.00. Anna-Karin leder gudstjänsten och Hanna Eklöf predikar. Medverkar gör Mikael Brorsson på accordiondragspel.

På söndag är Musikgudstjänst kl. 18.00 i kyrkan. Anna-Karin leder gudstjänsten och Johan Wållberg, baryton, medverkar.

Välkommen till gudstjänst på söndag

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I
SVENSKA KYRKAN

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation.

Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig!

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Vigsel

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Begravning

Kyrkdörren

Här hittar du pastoratets gemensamma församlingsblad.