Anderstorps församling

Kontakt

Anderstorps församling Besöksadress: Parkgatan 2, 33432 Anderstorp Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon: +46(371)83650 E-post till Anderstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anderstorps församling

Välkommen till vår församling! Sidan är just nu under uppbyggnad.

På söndag är det Högmässa kl. 10.00. Gunilla Jarl leder mässan. Gospelkören sjunger.

Välkommen till gudstjänst på söndag

Det händer under veckan

Än så länge fungerar kalendern si så där, så här kommer lite information: Måndag 23 maj 19.00 Bön på Månsgatan, Onsdag 25 maj 18.30 Konfirmandinformation till nya konfirmander, Torsdag 26 maj 9.00 Ekumenisk bön med nattvard i Equmeniakyrkan, Söndag 29 maj 10.00 Högmässa, Gunilla Jarl. Gospelkören.

Konfirmandinformation

Onsdagen den 25 maj kl. 18.30 är det information för dig som har tänkt, eller funderar på, att börja konfirmera dig. Du och dina föräldrar är välkomna till församlingshemmet denna dag. Har du frågor så kan du höra av dig till Johannes Ivarsson tel. 0371-58 70 32, eller Anna-Karin Gabrielsson tel. 0371-58 70 31

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I
SVENSKA KYRKAN

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation.

Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig!

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Vigsel

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Begravning

Kyrkdörren

Här hittar du pastoratets gemensamma församlingsblad.