Anderstorps församling

Kontakt

Anderstorps församling Besöksadress: Parkgatan 2, 33432 Anderstorp Postadress: Box 83, 33222 Gislaved Telefon: +46(371)83650 E-post till Anderstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anderstorps församling

Välkommen till vår församling!

På söndag firar vi Högmässa i kyrkan kl. 18.00. Gudstjänsten leds av Agneta Helge.

Välkommen på Högmässa på söndag!

Denna onsdag är det faktiskt dags för sista Kvar i stan för den här sommaren. Du är välkommen till Klockaregården kl. 14.00. Programmet står Michal Wodrowski för.

Sista Kvar i stan

Sommartid på pastorsexpeditionerna!

Under perioden 4 juli - 5 augusti så är pastorsexpeditionen i Gislaved öppen alla vardagar 09.00-12.00. Växeln 0371-836 50 är öppen alla vardagar kl. 09.00-12.00 och kl. 13.00-15.00. Under perioden 15 juni - 17 augusti så kommer inte kanslipersonalen att bemanna pastorsexpeditionerna på onsdagarna ute i våra församlingar. Välkomna!

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I
SVENSKA KYRKAN

Dop

GRATTIS OCH VÄLKOMNA TILL DOP I SVENSKA KYRKAN Nu vill vi hälsa välkommen till dop. Dopet är en helig handling, det sker bara en gång men har betydelse för hela livet.

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation.

Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig!

Konfirmation

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och dig! ​

Kärleken kommer från Gud. Alldeles gratis. Kyrkan vill gärna välsigna er kärlek genom ett bröllop i kyrkan eller på annan plats. Tillsammans med präst och musiker kan ni forma en högtid med personlig stil som följer er hela livet.

Vigsel

När någon dör skakas tillvaron i sina grundvalar. Ingenting blir sig längre likt och tillvaron ter sig kaotisk. Ofta behöver man fixa det praktiska, samtidigt som man behöver få tid att sörja den som gått bort. Som kyrka vill vi finnas till stöd och hjälp.

Begravning

Kyrkdörren

Här hittar du pastoratets gemensamma församlingsblad.