vita träningsskor och vita solglasögon ligger i grönt gräs.

Unga ledare

Unga ledare är en fortsättning efter konfirmationen!

Vi träffas en söndag i månaden kl. 10-15. 

Unga ledare är en fortsättning på konfirmationen där vi arbetar med det personliga ledarskapet med Jesus som förebild. Frågor vi utgår ifrån är ”Vem är jag?”  ”Vem är jag som ledare?” och ”Vem är Jesus som ledare?”.

Som ung ledare träffar du och stöttar de nya konfirmanderna. Det finns också möjlighet att gå en ledarskapsutbildning i Svenska kyrkan regi.

Unga ledare leds av vår pedagog Elisabet ”Bettan” Jagerstam. Hör av dig till henne om du har frågor eller vill anmäla dig!

Husmor Ann-Christine, i svart tröja och blårutigt förkläde, står i köket. Hon skrattar och ska precis lyfta av en handduk från nyjästa bullar.

Vuxen

Hos oss finns det många olika aktiviteter som genomsyras av god gemenskap, god fika & en trevlig stund.

Kör & musik

"Musik ska byggas utav glädje. Av glädje bygger man musik!"

Barn & ungdom

Barn med föräldrar, större barn eller ungdom. Här finns något för alla åldrar!

Präten Eva H Olsson står i koret i Lilla Slågarps kyrka.

Gudstjänster

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan.

Församlingsbladet

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!

Samtal

Ibland kan vi människor känna ett behov av att dela våra tankar med någon. Du är välkommen att söka någon av våra präster för samtal. Det är gratis och vi som vill vara ditt samtalsstöd har tystnadsplikt