vita träningsskor och vita solglasögon ligger i grönt gräs.

Unga ledare

Unga ledare är en fortsättning efter konfirmationen!

Vi träffas en söndag i månaden kl. 10-15.

Unga ledare är en fortsättning på konfirmationen där vi arbetar med det personliga ledarskapet med Jesus som förebild. Frågor vi utgår ifrån är ”Vem är jag?”  ”Vem är jag som ledare?” och ”Vem är Jesus som ledare?”.

Som ung ledare träffar du och stöttar de nya konfirmanderna. Det finns också möjlighet att gå en ledarskapsutbildning i Svenska kyrkan regi.

Unga ledare leds av vår pedagog Elisabet ”Bettan” Jagerstam. Hör av dig till henne om du har frågor eller vill anmäla dig!

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!