Mycket snack och lite verkstad

Precis som namnet antyder så är det faktiskt tänkt att vi träffas främst för att umgås och prata, inte för att få något gjort! Varannan tisdag kl. 14 - 16 i församlingshemmet i Anderslöv.

Mycket i samhället är handlingsinriktat och lösningsfokuserat, det ska gå fort och ge mätbara resultat. Så är det inte hos oss om tisdagseftermiddagarna. Här får vi tänka tankarna klart, resonera och filosofera tillsammans.  Ibland håller vi oss kring ett särskilt ämne och ibland låter vi samtalet kretsa kring det som är mest angeläget för oss. Och självklart fikar vi!

När du går här ifrån hoppas vi att du framför allt ska känna att det varit en god stund som ger dig energi för veckan som kommer.