Foto: Elisabeth Ohlson

Ann-Christine Ruuth: Från man till kvinna på 90 minuter

Hon var kyrkoherde och kallades Åke. Det vållade stor uppståndelse när hon berättade att hon hädanefter hette Ann-Christine. 1 mars kl. 19.00 i Anderslövs församlingshem.

Sedan 2014 har Ann-Christine Ruuth med stor humor och värme gjort enormt uppskattade föreläsningar över hela landet om kön, könsnormer och vad det innebär att vara en transperson.

Hennes dotter skrev boken ”Min pappa Ann-Christine”. Den har inspirerat till den omtalade filmen ”Min pappa Marianne” med Rolf Lassgård i huvudrollen.

Nu får du hennes egen berättelse!

Pris: 50 kr (köpes i dörren, kontankter eller swish)

Är du konfirmand i församlingen? Då går du gratis!

Sagt om föreläsningen:

”Naturligt, roligt, inspirerande, varierande, sann, vacker. BLAND DET BÄSTA JAG HÖRT!”

”Jag fick med mig så mycket tankar om att våga vara ärlig och att våga ta vara på livet som jag vill att det skall vara här och nu.”

”En helt fantastisk föreläsning. Jag har läst boken och visste lite vad det handlar om men denna föreläsning var oerhört intressant.”

”Personligt! Kärlek rakt igenom.”

Läs om våra olika verksamheter för barn och unga här!

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!