fem barn som står i en ring och tittar ner mot fotografen. Text: fichclub.

Fishclub

För dig i årskurs 5 & 6. Ett ställe att träffas, umgås, prata om livet och hitta på roliga saker.

Träffas på måndagar kl 14.30 - 16.

Vi börjar träffarna på församlingshemmet i Anderslöv med att äta mellanmål tillsammans för att sedan ha olika aktiviteter.
Vi kommer bland annat att prata om de stora och små händelserna i livet, baka, pyssla, leka charader, spela musik mm. Under våren har vi utgångspunkt i ”Lukasgatan” där spännande personer och berättelser i evangelierna presenteras på ett lekfullt sätt. Vi kommer bland annat prata om Symeon och Hanna, Johannes döparen, kvinnan vid brunnen, Nikodemos, Maria från Magdala samt Pilatus och Herodes.

Fish Club leds av Elisabeth ”Bettan” Jagerstam, pedagog, och Mette Andersson, som de flesta har träffat på skolan.

Det viktiga med Fishclub är gruppen och individerna i den! Vi skapar en trygg och rolig grupp tillsammans genom samtal och lekar lär man känna andra lika bra som sig själv.

Det finns ett begränsat antal platser - anmäl dig till Bettan!

En grupp konfirmander i procession genom kyrkan.

Läs mer om att konfirmeras i Anderslövs församling här!

vita träningsskor och vita solglasögon ligger i grönt gräs.

Unga ledare

Unga ledare är en fortsättning efter konfirmationen!

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!