Lindberg, i mörkt långt hår och beige jacka, står på en strand med utsträckta armar och ler stort.
Foto: Ulf Stjernbo

Picknic-konsert med Christina Lindberg

Torsdag den 7:e juli kl. 19 vid Grönby kyrka

Christina Lindberg är kanske mest känd för jättehiten ”De sista ljuva åren” som hon spelande in tillsammans med Lasse Stefanz som nittonåring.  Men det var bara början på en lång musikalisk resa! Hon har haft ett eget dansband, Christina Lindbergs orkester, och flera hitlåtar på Svensktoppen. Rötterna finns i countryn men bland hennes låtar återfinns även influenser från andra genres som exempelvis pop.  Numera turnerar hon som soloartist och den 7:e juli besöker hon kyrkparken i Grönby för en somrig picknic-konsert!

När? Torsdag den 7:e juli kl. 19 (insläpp från kl. 18)
Var? ”Kyrkparken” vid Grönby kyrka. Det gröna området inne på kyrkogården närmast parkeringen.
Hur? Packa picknic-korgen (ingen alkohol) och ta med en egen filt/låg fällstol att sitta på. Det finns inga stolar på plats utan du tar själv med det du vill sitta på.

Det kommer finnas grillad korv/dricka till försäljning utanför området .

Biljetter! Pris: 100 kr. Köp på plats eller...
Förköp: Församlingshemmet i Anderslöv helgfri mån-fre 10–12 samt tisdagar 17-18.45 . Vi tar inga bokningar!

Vid all försäljning tar vi kontanter eller swish!