Lindberg, i mörkt långt hår och beige jacka, står på en strand med utsträckta armar och ler stort.
Foto: Ulf Stjernbo

Picknic-konsert med Christina Lindberg

Torsdag den 7:e juli kl. 19 vid Grönby kyrka

Christina Lindberg är kanske mest känd för jättehiten ”De sista ljuva åren” som hon spelande in tillsammans med Lasse Stefanz som nittonåring.  Men det var bara början på en lång musikalisk resa! Hon har haft ett eget dansband, Christina Lindbergs orkester, och flera hitlåtar på Svensktoppen. Rötterna finns i countryn men bland hennes låtar återfinns även influenser från andra genres som exempelvis pop.  Numera turnerar hon som soloartist och den 7:e juli besöker hon kyrkparken i Grönby för en somrig picknic-konsert!

När? Torsdag den 7:e juli kl. 19 (insläpp från kl. 18)
Var? ”Kyrkparken” vid Grönby kyrka. Det gröna området inne på kyrkogården närmast parkeringen.
Hur? Packa picknic-korgen (ingen alkohol) och ta med en egen filt/låg fällstol att sitta på. Det finns inga stolar på plats utan du tar själv med det du vill sitta på.

Det kommer finnas grillad korv/dricka till försäljning utanför området . 

Biljetter! Pris: 100 kr. Köp på plats eller...
Förköp: Församlingshemmet i Anderslöv helgfri mån-fre 10–12 samt tisdagar 17-18.45 . Vi tar inga bokningar!

Vid all försäljning tar vi kontanter eller swish!

Gudstjänster

Mitt i livets glädjeämnen och sorger, förtvivlan och hopp samlas vi till gudstjänst. Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan.

skylt framför en gravsten. Teexten på skylten är "Vårdas av kyrkorådet".

Gravskötsel

Många vårdar själva minnet av sina anhöriga. Om man inte hinner, kan eller orkar ta hand om graven själv – låt oss hjälpa till.

Samtal

Ibland kan vi människor känna ett behov av att dela våra tankar med någon. Du är välkommen att söka någon av våra präster för samtal. Det är gratis och vi som vill vara ditt samtalsstöd har tystnadsplikt