Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Sopplunch

Andlig & kroppslig spis

Även under vårterminen fortsätter vi att inbjuda till sopplunch. Här får du sitta ned och njuta av två sorters olika soppor och dricka kaffe. Lottförsäljning med fina priser och underhållning är återkommande inslag. En kort andakt med psalmsång och reflektion är navet och på så sätt får vi tillsammans både andlig och kroppslig spis.

I Amnehärads församling:

Den 30 januari, 27 februari, 20 mars samt 10 april kl. 12.00.

I Lyrestads församling kl. 12.30:

30 januari är det premiär för vårens soppluncher.Då samlas vi i Lyrestads församlingshem där Anita Björk med sångare underhåller.

Den 27 februari är det Inger Waern från Ullervad som berättar: ”visst finns det änglar”. I en serie böcker har Inger samlat människors berättelser om möten med änglar och andra andliga upplevelser.

27 mars är det Reine Medelius och Maria Lugn som sjunger och spelar.

Termimen avslutas 24 april med dragspelsgruppen JARLS som underhåller.

Välkommen in i värmen!