Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Sopplunch

Andlig & kroppslig spis

Även under höstterminen fortsätter vi att inbjuda till sopplunch. Här får du sitta ned och njuta av två sorters olika soppor och dricka kaffe. Lottförsäljning med fina priser och underhållning är återkommande inslag. En kort andakt med psalmsång och reflektion är navet och på så sätt får vi tillsammans både andlig och kroppslig spis.

I Amnehärads församlings hem

Onsdag 11 september kl. 12.00. Anita Björk med sångarvänner.

Onsdag 16 oktober kl. 12.00. Dragspelsgruppen JALS.

Onsdag 20 november kl. 12.00. Trubaduren Björn Andersson, Karlstad.

I Lyrestads församlinghem

Onsdag 25 september kl. 12.30.  Pia och magnus Hast sjunger och spelar.

Onsdag 30 oktober kl. 12.30. Allsång med Anita Björk, Kerstin Holm och Ingvor Carlén.

Termimen avslutas 27 november kl. 12.30 med Barbro Lindström som berättar om sitt bibelöversättningsarbete”Bland folken i Ryssland”

Välkommen in i värmen!