Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Sopplunch

Andlig & kroppslig spis

Även under vårterminen fortsätter vi att inbjuda till sopplunch. Här får du sitta ned och njuta av två sorters olika soppor och dricka kaffe. Lottförsäljning med fina priser och underhållning är återkommande inslag. En kort andakt med psalmsång och reflektion är navet och på så sätt får vi tillsammans både andlig och kroppslig spis.

I Amnehärads församlings hem

Onsdagar 22 januari, 19 februari, 18 mars samt 15 april står vår församlingsvärdinna Marina tillsammans med medhjälpare vid spisen för att när klockan slår 12 bjuda oss på välsmakande soppa, kaffe och hembakad kaka.  kl. 12.00.

I Lyrestads församlinghem

Onsdagarna 29 januari, 26 februari, 25 mars samt 29 april kl. 12.30 öppnar vi dörrarna för att smaka på Anna & Monas goda soppor och hembakat bröd. vi avslutar målitiden med kaffe & kaka.

Välkommen in i värmen!