Från allsångskväll till påsklunch!

Detta händer i din församling i vår

Vårterminen är fylld av händelser i din församling. Här kommer ett axplock på gemenskakpspunkter som du är varmt välkommen till.

Grötfrukost Varför inte börja dagen tillsammans med andra i gemenskap i Sjötorps bygdegård! Välkommen kl. 09.00 torsdagarna 26/1, 2/3, 30,3, 20/4 och 11/5.

Allsångscafèkvällar Torsdag 9 mars 19.00 i Kyrkans Hus och torsdag 27 april 19.00 i församlingshemmet i Lyrestad. Vi sjunger tillsammans med Anita Björk och medmusikanter.

Språkcafé onsdagar 15.00-16.30 i kyrkans hus. Välkommen till en viktig mötesplats som församlingen erbjuder tillsammans med Röda korset och LIONS. vi möter asylsökande framförallt från Wallby Herrgård och tränar svenska och delar samhällsinformation, fikar, baka, lagar mat, leker med barnen m.m.

Internationell fest Lördag 11 mars kl. 18.00 i Kyrkans Hus samlas vi och äter tillsammans den mat vi har lagat på plats eller haft med oss (från kl. 15.00). Anmälan, se annonsering i Mariestadstidningen.

Påsklunch Onsdagen 5 april kl. 12.30 i Kyrkans Hus. Flickorna i köket inbjuder tradionsenligt till ett färgsprakande och välsmakande påskbord. Anmälan se annons i Mariestadstidningen.

Församlingsresa söndagen 14 maj inbjuder vi til församlingsresa till Hallsberg, där vi tas emot av vår f.d. församlingspedagog Martin Öhman. Flera mål och sevärdheter står på programmet! Mer info kommer i annons och affischering.

Lunchmusik med baguette Den så populärar punkten med musik och att  samtidigt avnjuta en god baguette som kyrkans frivilliggrupp tillagat fortsätter under våren. Följande tillfällen i Amnehärads kyrka kl. 12.15 är inplanerade: 1/2, 1/3, 5/4 och 3/5.