Vuxenresa till Samos/Patmos

Det finns tankar på en Vuxenresa till den grekiska ön Samos också 2019. Erfarenheten från resan 2018 var mycket goda. Till innehåll och utformning påminner den Älvsby-konfirmanders resa – men är för vuxna.

Resan blir vecka 20 med avgång från Arlanda morgonen den 12 maj 2019. Det är ganska tidigt i maj för att inte ske samtidigt med Älvsbykonfirmandernas resor till samma mål.

Det sker en gemensam upphandling av resan från och tillbaka till Arlanda och siktar på 20 deltagare. Var och en betalar efteråt full kostnad för resa och boende (all inclusive) på Samos – under 6000 kr.

Resa Älvsbyn-Arlanda och tillbaka samt eventuellt nattlogi ordnar och bekostar varje deltagare själv.

Preliminär-anmäl gärna intresse till stig.strombergsson@svenskakyrkan.se. Ange namn, personnummer, adress och mobiltelefon.

Det blir två informationsträffar: onsdag 9 och 23 januari 19.15 i Älvsby församlingsgård – efter Veckomässan i kyrkan kl 18.30.
De som då vill vara med fortsätter sedan i en rese-cirkel onsdagskvällar jämna veckor – allt för att man skall få så stor behållning som möjligt av resan som sker i samverkan med Älvsby folkhögskola.

För frågor och mer information – kontakta Stig Strömbergsson.

INTRESSEANMÄLAN

Stig Strömbergsson

Pensionerad präst vikarierar i vissa arbetsuppgifter

Mer om Stig Strömbergsson

Pensionerad präst som vikarierar vid behov.

Observera!

Anmälan ska vara skriftlig och innehålla fullständigt namn så som det stavas i passet, adress, personnummer samt övriga kontaktuppgifter.

Muntlig intresseanmälan är ej giltlig.

INformationsträffar

Onsdag 9 och 23 januari 19.15 i Älvsby församlingsgård – efter Veckomässan i kyrkan kl 18.30.

Välkomna!

Älvsby Folkhögskola logotyp