Vill du arbeta med vår sommarkyrka?

Är du mellan 15-17 år? Kan du sjunga eller spela instrument? Kanske är du bra på fotboll eller allmänt bra på att hjälpa till? Då kan du vara den vi söker!

Älvsby församling söker medarbetare till Sommarkyrkan 2019 under 4 veckor uppdelat i två perioder.

Arbetet består av att gruppen tillsammans med ledare möter människor i församlingen, medverkar i och ansvarar för: gudstjänster, barngrupper, sång och musikinslag, andakter, KRIK-samlingar (KRIK=Kristen Idrottskontakt).

Allt detta sker på olika platser i församlingen – i kyrkorna, på församlingsgården, på äldreboenden, i byarna mm.

Detta år kommer sommarkyrkan att jobba i två mindre grupper under två olika perioder som överlappar varandra med en vecka.

Period 1: v25-28

Period 2: v28-31

Sommarkyrkans arbete är brett därför söker vi olika kompetenser hos er som söker. Vi söker dig:

·         Som tycker om att sjunga och spela instrument.

·         Som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.

·         Som gärna funderar över livet och tron tillsammans med andra.

Dessutom är det meriterande att finnas med i K2, i kyrkans unga och/eller gått Ledarkursen eller motsvarande.

Skriv ett brev där du beskriver vem du är, vilka erfarenheter du har som kan vara värdefulla i Sommarkyrkan (t.ex. ledarskap, barn och unga, musik, idrott m.m.). Skriv också vilken period du helst vill jobba under och varför du vill vara med i Sommarkyrkan 2019.

Vi förutsätter att du som söker tillhör Svenska kyrkan, är döpt och helst konfirmerad samt känner en glädje i att arbeta med de ovanstående uppgifterna.

Du som söker ska vara mellan 15-17 år.

skicka din ansökan till

Församlingsexpeditionen