Sinnesroandakter

Utifrån de skärpta restriktionerna kommer Älvsby församling att spela in sinnesroandakten och dela dem på församlingens Facebooksida.

Älvsby församling anpassar sin gudtjänster och verksamheter efter myndigheternas rekommendationer som rör Covid-19. Idag vet vi inte hur länge vi behöver leva med olika restriktioner på grund av coronaviruset, men vi vet att vi gör det för att vi är rädda om varandra och att det är vår plikt att göra vad vi kan för att hindra att smitta sprids.

Den anpassning Älvsby församling gjort innebär att sinnesroandakten den 27 november kl. 18.00 kommer att spelas in i förväg och sändas på Älvsby församlings facebooksida. Länk till facebooksidan hittar du här.

Du behöver inte ha facebook för att titta. Det går också bra att följa andakten via facebookflödet som ligger på Älvsby församlings hemsida.

Välkommen att följa sinnesroandakten hemifrån.

Om du känner dig orolig, uttråkad, ledsen och vill prata med någon eller behöver hjälp, kan du vända dig till Älvsby församlings präster eller diakoner.

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. /Reinhold Niebuhr

bibelskolan.com