En julkrubba.
Foto: Jeff Weese

~Jul och nyårshelgen i Älvsby församling~

Här hittar du information om alla aktiviteter i juletid i Svenska kyrkan Älvsbyn. Med reservation för sena ändringar och kompletteringar.

JULAFTON 24 DECEMBER

Älvsby kyrka 11. 00
Samling vid krubban. En gudstjänst för alla åldrar med julens sånger och ett enkelt drama som berättar om Jesu födelse. Präst: Anna-Karin Thorngren Bergman. Solist Anna Lundberg.

Vidsels kyrka kl. 14.00
Julbön. En enkel gudstjänst med fokus på julens musik och centrala budskap: att Gud kommer till världen som människa på våra villkor. Präst: Anna-Karin Thorngren Bergman. Sång av Ellen & Tea Eriksson.

JULDAGEN 25 DECEMBER

Älvsby kyrka kl. 07.00
Gudstjänst för att fira Jesus födelse. Stämningsfull gudstjänst med levande ljus och välkända julsånger. Präst: Samuel Hellgren. Älvsby kyrkokör medverkar.

Vidsels kyrka kl. 07.00
Gudstjänst för att fira Jesus födelse. Stämningsfull gudstjänst med levande ljus och välkända julsånger. Präst: Anna-Karin Thorngren Bergman. Solist: Mikael Ågren. Efteråt serveras glögg i samlingssalen.

ANNANDAG JUL 26 DECEMBER
Älvsby kyrka kl. 11.00
Gudstjänst med nattvard. Präst: Samuel Hellgren. Martyrerna står i fokus.

NYÅRSDAGEN 1 JANUARI

Älvsby kyrka kl. 11.00

Gudstjänst med nattvard. Präst: Karl.Johan Emgård. Musiker Nina Sandell.

TRETTONDEDAG JUL 6 JANUARI

Älvsby kyrka kl. 11.00.

Gudstjänst utomhus på kyrkmalmen. Präst: Karl-Johan Emgård.
Köldgräns på -20.