Följ med på pilgrimsvandring mellan Storforsen-Vidsel

Välkommen att följa med på Pilgrimsvandring med gudstjänst söndag 6 september.

Dagen startar med lunch för den som vill samt ett besök vid Storforsens kapell. Därefter promenad i ett lugnt tempo längst med Piteåälven ner mot Vidsel.

Vissa delar av den 5 km långa sträckan vandras i tystnad. Vi kommer även att fira gudstjänst efter halva sträckan.

Det finns många skäl till att pilgrimsvandra. Du kanske är i behov av ett tillfälligt avbrott i ditt hektiska liv, kanske befinner du dig i en livskris eller kanske vill du bara ta tillfället i akt att röra på dig.

Oavsett vem du är och av vilken anledning du ger dig av, kan vandringen och mötena längst med vägen bli en fin upplevelse och ge dig insikter och erfarenheter längst med vägen.

OBS! Inställt vid ihållande regn.

Pilgrimsvandringen är kostnadsfri, men den som väljer att inta lunch inne på Storforsens hotell bekostar själv sin måltid. Begränsat antal platser.

Hålltider

12.00 lunch vid Hotell Storforsen (på egen bekostnad)

12.45 Besök i Storforsens kapell

13.00 Avfärd mot Vidsel