Älvsborgs församling

Kontakt

Älvsborgs församling Besöksadress: Hagens Kapellväg, 42671 VÄSTRA FRÖLUNDA Postadress: Box 5100, 42605 VÄSTRA FRÖLUNDA Telefon: +46(31)7318700 E-post till Älvsborgs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Älvsborgs församling

Vi vill väcka och möta en andlig längtan bland människor och tillsammans växa i trons gemenskap. Välkommen!

Här lägger vi ut löpande information kring arbetet med vårt blivande pastorat Västra Frölunda pastorat, som kommer att innefatta Näsets, Styrsö, Tynnereds, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar.

Ny organisation 2018

Behöver du prata med någon?
Våra präster och diakoner har tystnadsplikt.

Någon att prata med

Behöver du prata med någon? Våra präster och diakoner har tystnadsplikt.

Älvsborgs kyrka kallades från början för Hagens kapell och fick sitt namn i samband med bildandet av Älvsborgs församling 1967. Kyrkan rymmer totalt 305 personer.

Älvsborgs kyrka

Furåsens kyrka med plats för 190 personer passar särskilt bra för gudstjänster och högtider i det mindre formatet. Den enkla och ljusa kyrkorummet känns välkomnande och erbjuder till nära delaktighet.

Furåsens kyrka