Foto: Alex & Martin/IKON

Gemenskap

Hos oss finns fler tillfällen till gemenskap, samtal och fördjupning än många tror. Välkommen till soppa för dig, öppen onsdagskväll, andlig fördjupning, kyrkohistoriska föredrag och mycket annat. Mer än du tror.

Tro är något djupt personligt som inte kan vägas, mätas eller bedömas. I församlingen finns rum för både dig som tror och dig som tvivlar. Oavsett vilken inställning du har till Gud är du välkommen att dela din glädje och sorg, dina frågor och din ovisshet. Ibland vill man kanske inte ens prata utan bli underhållen. Här nedan hittar du några av våra olika verksamheter, hoppas någon passar just dig och att vi ses snart!

Soppa för dig

Gemenskap i vardagen med god soppa och en trevlig pratstund.

Dagcafé

Bryt vardagens sysslor mot en stund av gemenskap och underhållning. På församlingens dagcafé träffas vi för att lyssna på fin musik eller spännande föreläsare. Självklart fikar och pratar vi också.

Öppen onsdagskväll

Johannesgården i Skutskär. Mycket aktiviteter och gemenskap att välja på. Du är varmt välkommen!

Gemenskap och andakt på äldreboenden

Välkommen till en stunds andakt och gemenskap. Vi sjunger välkända psalmer och sånger, läser ur Bibeln och dricker kaffe

Kaffebönegruppen

En bibelstudiegrupp som läser bibeltexter och samtalar om livsfrågor och tro på 2000-talet.

Öppen kyrka och lunchbön

Det finns en öppen kyrka nästan alla vardagar för dig som söker tystnad och stillhet. Lunchbön i Skutskär hålls med få undantag kl 12.

Prata allvar inställt terminen ut

Samtalsgruppen återkommer efter sommaren i uppdaterat format

Behöver du stöd eller hjälp? Vad kan vi hjälpa varandra med?

Leva vidare-grupp

När man drabbats av sorg kan det vara till hjälp att ge ord åt känslor och tankar.

Ideella medarbetare

I församlingen görs fantastiska insatser av fri vilja och på fri tid. Det handlar om caféverksamhet, ledsagning, besöksverksamhet och inte minst att vara samtals- partner eller bara lyssnare.