Konfirmationsåret

Följ med oss på en spännande resa under ett år - en inre resa, där vi kan prata om allt det där viktiga: Vem är jag? Vem är Gud? Vad är meningen med livet?

Följ med oss

Följ med oss på en spännande resa under ett år - en inre resa, där vi kan prata om allt det där viktiga: Vem är jag? Vem är Gud? Vad är meningen med livet?
Följ med oss på resan genom att anmäla dig som konfirmand hos oss.

Vårgrupp, Sommargrupp eller Vardagsgrupp

Du kan välja mellan Vårgruppen med konfirmation i juni eller Sommargruppen med konfirmation i juli. Nytt för i år är vår Vardagsgrupp med konfirmation i maj. Vardagsgruppen är för dig som har ett extra behov av de mindre sammanhangen.
Mer information om de olika grupperna finns i vår folder, som du hittar via länken här: Informationsfolder om konfirmation

Inskrivning

Foto: Marie Fransson

Själva konfirmandinskrivningen är i september.

Träffar

Sommar- och Vårgruppen träffas på söndagar en gång i månaden från och med september. i Sommargruppen träffas vi sedan en gång varje vardag under två veckors tid. I Vardagsgruppen träffas vi en gång varannan vecka.  

Massa roliga saker

Som konfirmand kommer du att få vara med om en massa roliga saker som till exempel upplevelsevandring, lekar, skapande, läger och en härlig gemenskap!

Poängjakt och läger

I och med konfirmandinskrivningen är också poängjakten i full gång. Det vill säga vid besök på mässor, gudstjänster etcetera tilldelas man poäng. Först när du kommit upp till 80 poäng och har gått 16 gånger i gudstjänster har du full pott. Att ta med en förälder ger givetvis extra poäng!

Hoppas vi syns!

Hälsningar

Konfirmandarbetslaget