Konfirmationsåret

Följ med oss på en spännande resa under ett år - en inre resa, där vi kan prata om allt det där viktiga: Vem är jag? Vem är Gud? Vad är meningen med livet?

Följ med oss

Följ med oss på resan genom att anmäla dig som konfirmand hos oss.

Juni eller juli

Du kan välja mellan att konfirmeras i juni eller i juli.

Inskrivning

Bild: Marie Fransson

Själva konfirmandinskrivningen är i september.

Träffar

Vi träffas ungefär en gång i månaden fram till sommaren.
Lite mer intensivt blir det sedan under två veckor i juni eller juli, beroende på vilken grupp du väljer att anmäla dig till.

Massa roliga saker

Som konfirmand kommer du att få vara med om en massa roliga saker som till exempel upplevelsevandring, lekar, skapande, läger och en härlig gemenskap!

Poängjakt och läger

I och med konfirmandinskrivningen är också poängjakten i full gång. Det vill säga vid besök på mässor, gudstjänster etcetera tilldelas man poäng. Först när du kommit upp till 80 poäng och har gått 16 gånger i gudstjänster har du full pott. Att ta med en förälder ger givetvis extra poäng!

Hoppas vi syns!

Konfirmandarbetslaget