Konfirmationsanmälan 2019/20

Välkommen till våra konfirmationsgrupper 2019/20. Gör din anmälan här senast 10 juni!

KONFIRMATIONSANMÄLAN

I samband med att vi tar emot din anmälan kommer vi att notera personuppgifter såsom namn, telefon, epost och adress samt kontaktuppgift till målsman. Vi tar in viktig information som tex. allergier, funktionsvariationer för att vi ska kunna tillgodose dina behov på bästa sätt. Vi sparar anmälan i en pärm och när anmälningstiden går ut lämnas uppgifterna till ansvariga ledare för din grupp. Vi sparar dina uppgifter till hösten 2020 för att kunna bjuda in dig till ungdomsledargruppen. Därefter raderar vi dina uppgifter. I och med att du anmäler dig, godkänner du också att vi hanterar dina personuppgifter enligt ovan. I och med din anmälan bekräftar du även att du är medveten om att du kan komma att bli fotograferad och publicerad i någon av församlingens kanaler, såsom församlingstidning, instagramflöde eller facebookflöde.

OFULLSTÄNDIG anmälan behandlas inte. Var vänlig FYLL I ALLA fält.

Ange gruppalternativ. Kryssa i den grupp som du vill gå i. Begränsat antal platser i varje grupp.

Observera att publicering av bilder på dig på församlingens olika kanaler kan förekomma. Tag kontakt med någon av konfirmandledarna om du inte vill det.