Himlabro

Ledorden är: Sedd, Gemenskap, Delaktighet, Glädje och Musik.

Himlabro i alvesta kyrka

Vi firar denna mässa varannan söndag klockan 11 i Alvesta kyrka.
Ledorden är: Sedd, Gemenskap, Delaktighet, Glädje och Musik.

Namnet Himlabro speglar formen på mässan. Med Guds närvaro som en bro mellan oss olika människor och genom sång, musik och texter.

Vi är många som vill hjälpa till att skapa och genomföra mässan. Ny mässmusik prövas och varje söndag har vi olika lovsångsgrupper, både barn och vuxna, som leder församligen i lovsång under nattvarden.

Efter Himlabro träffas vi i Alvesta Församlingshem och äter en god soppa tillsammans som Från vänninnor Till vänninor lagat. Soppan kostar 20 kr, hela summan går till välgörenhet.

Här kan du hitta sångerna från lovsångshäftet som vi använder i Himlabro!

Annesophie Färdigh

Den som inte kan ta sig till kyrkan på annat sätt erbjuder vi skjuts. Det framgår i våra annonser och i tidningen Kyrkliv till vilka gudstjänster kyrkbilen kan bokas.

Du som vill åka med måste ringa och boka hos Alvesta Taxi tel. 0472-191 00, som har uppdraget att köra åt Alvesta församling. Bokning måste ske SENAST 1,5 timme innan gudstjänsten. För att hålla tiderna hämtar vi inte på andra ställen än våra hållplatser. Det kostar inget att åka med.