Svenska kyrkans internationella arbete i Almedalen 2016

Seminarier och arrangemang i samverkan

Tisdag 5 juni 11.00–11.45

Agenda 2030 – Sverige ett föregångsland? Globalt perspektiv

Arrangör: Dag Hammarskjöld Foundation, FN-förbundet, UNDP, CONCORD Sverige.

Onsdag 6 juni 10.45–12.00

BAKOM RÖKRIDÅN – HUR KAN TOBAKSINDUSTRIN FÖRBÄTTRA VILLKOREN & ÖKA SPÅRBARHETEN I TOBAKSPRODUKTIONEN

Arrangör: Swedwatch, Svenska Kyrkans internationella arbete.

Onsdag 6 juli 15.00–15.45

VAD HÄNDE MED AMBITIONERNA OM ETT BÄTTRE BISTÅND?

Arrangör: CONCORD Sveriges arbetsgrupp för AidWatch, Diakonia, Forum Syd, Union to Union, Plan International Sverige, Svenska Afghanistankommittén, Rädda Barnen, Svenska kyrkans internationella arbete, Svenska missionsrådet, We Effect, Världsnaturfonden WWF.

Torsdag 7 juni 11.30–12.20

SVERIGES ROLL FÖR ETT HÅLLBART FÖRETAGANDE

Arrangör: CONCORD Sveriges expertgrupp företagande och MR, Amnesty International, Diakonia, Forum Syd, Rädda Barnen, Svenska kyrkans internationella arbete, Swedwatch, Union to Union.

Torsdag 7 juni 13.00–13.50

Investera i solenergi – utan eget tak

Arrangör: Ekobanken, Oikocredit

Snart flyttar vi

Under hösten flyttas sidorna om internationellt arbete till Svenska kyrkans nya webbplats. Vi ber om ursäkt för att du under en period ibland lotsas mellan gamla och den nya webbplatsen.

Här hittar du den gamla webbplatsen.

Redaktionen