Vägkyrka i Allerum

Vägkyrka i Allerum 15 juli - 28 juli Varje vardag, mån-fre mellan kl 13-17. 15 juli - 28 juli

Kom och besök Allerums vägkyrka. Årets utställare är konstnär Jenny Gärtner som visar sina blomstermotiv i unika akvarell.

”I denna ljuva sommartid”

Vägkyrka i Allerum 15 juli - 28 juli
Varje vardag, mån-fre mellan kl 13-17.
Andakt kl 14 som leds av värdar.

Kom in och njut av stillheten och friden, tänd ett ljus, samtala över en kopp kaffe och titta på årets utställning och kyrkans alla vackra inventarier. Det kommer att finnas servering och försäljning av Jenny Gärtners
akvareller och kort och
Folkelind Forms produkter och Fairtrade-varor från Världs-
butiken i Helsingborg.