Foto: Alex Giacomini Ikon

Lighthouse och Alpha & Omega

Allerums pastorats ungdomsgrupper

Kom och var med i en kravlös gemenskap, en plats där vi får dela våra tankar om livet och tron, en plats att bara få vara!

Lighthouse

På Lighthousefredagarna träffas vi på Svensgård i Ödåkra eller i Kattarps församlingshem. Vi äter goda toasts, LighthouseCAFÉET är öppet, vi hittar på någon rolig aktivitet tillsammans och avslutar träffarna i Kattarps kyrka eller i Kapellet på Svensgård.

Lighthouse träffas varannan vecka, jämna veckor, kl. 18.00-21.00 och är en grupp för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Nyfiken? Håll utkik på Instagram Lighthouse.ungdom eller kontakta Elin eller Kristin. Ingen anmälan behövs, bara kom!

Höstens träffar:

v.38, 23/9 Svensgård i Ödåkra

v.40, 7/10 Kattarps församlingshem

v.42 Inget Lighthouse

v.44, 4/11 Allerums kyrkogård

v.46, 18/11 Kattarps församlingshem

v.48, 2/12 Svensgård i Ödåkra

v.50, 16/12 Svensgård i Ödåkra

Alpha & Omega

Alpha & Omega riktar sig till dig som går i gymnasiet och uppåt. Här lagas det mat, finns gott umgänge och ges möjlighet att både fundera över livets frågor och upptäcka den kristna tron. Alpha & Omega träffas ett par gånger under terminen.

Nyfiken? Kolla gärna in Facebookgruppen Alpha & Omega eller kontakta Annica. Hoppas vi ses!

Har du frågor om de olika ungdomsgrupperna, kontakta:

Elin Bille, elin.bille@svenskakyrkan.se 0724 599811
Kristin Itzigehl, kristin.itzigehl@svenskakyrkan.se 0724 599834