Kyrkogårdar och begravning

Under rubriken kyrkogårdar och begravning ryms allt som har med dessa två ämnen att göra, och allt som finns emellan.

På denna och underrubrikernas sidor kan man hitta information om och svar på frågor som rör kyrkogårdarna, gravskick, skötsel, prislistor och begravning.

Ert begravningsombud
Sivert Friberg
sivert.friberg@hotmail.se

www.gravar.se

...är sökmotorn för dig som letar information om en vän, släkting eller annan person som är avliden. Gravar.se är även utmärkt för dig som t.ex. släktforskar då du får fram information om var den avlidne finns begravd samt information om andra släktingar inom samma gravplats.
Gå till gravar.se

Vill man kan man kostnadsfritt använda pastoratets bårtäcke. Hur det ser ut finner du här nedanför.

Bårtäcket i Allerums pastorat Bild: Pär G Bengtsson