Foto: Linköpings stift

Konfirmation 2023-2024

Fundera över vem du är och vad du tror.

Välkommen att konfirmera dig i Allerums pastorat.

Konfirmation är för dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Under konfirmandtiden får du genom bland annat diskussioner, lekar, övningar, samtal, andakt och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror. Som konfirmand i Allerums pastorat får du vara med om olika utmaningar, äventyr och upplevelser.

Det var nervöst i början men det blev snabbt en fin gemenskap.

Selma, tidigare konfirmand

Vilken grupp passar dig bäst?

Äventyrsgruppen Credo

En grupp som ses två heldagar på höstlovet och två heldagar i slutet av jullovet. Under övriga året ses vi en lördag eller söndag i månaden. Start 30 september. Övernattning någon gång under hösten. Konfirmation i april månad 2024 i Fleninge kyrka.

Äventyrsgruppen Pax

En grupp som åker på fyra dagars läger under påsklovet 2024. Under året ses vi en lördag eller söndag i månaden. Start 30 september. Övernattning någon gång under hösten. Konfirmation i april månad 2024 i Allerums kyrka.

Anmälningsinfo:

I mitten av september skickas ett informationsbrev ut. Grupperna startar i början av oktober och i mån av plats går det att anmäla sig fram till gruppstart. Företräde för er som bor i pastoratet. 

För alla konfirmander ingår det ett antal gudstjänster per termin, vissa av dessa går vi på tillsammans under våra träffar.

En unik upplevelse som jag beskriver med ett ord: KUL!

Timmy, tidigare konfirmand

Här fyller du i konfirmandens uppgifter. Längre ner på sidan fyller du i uppgifter till vuxen kontaktperson.

Jag väljer följande grupp:

Uppgifter till vuxen kontaktperson 1:

Uppgifter till vuxen kontaktperson 2:

Läs här hur vi behandlar era personuppgifter vid medverkande i konfirmandundervisning