Meny

Tre frågor till två mammor

Två mammor har fått svara på varför de valt Änglagårdens förskola.

 

Susanne Fredriksson, mamma till Milo fyra år, som går på syskonavdelningen.

Varför valde du Änglagårdens förskola?
- Jag valde Änglagården för att det är en liten förskola med mer personlig kontakt med barn och föräldrar. Här blir man inte en i mängden utan alla barn och föräldrar blir sedda varje dag. Änglagården är en positiv och snäll förskola som uppfyller mina krav på hur vi ska vara mot varandra, inlärning och skapande. Här får varje barn vara den som den är.

Hur fick du veta att förskolan fanns?
- Hur vi fick veta att förskolan fanns är dels skylten och byggnaden samt vänner och bekanta som rekommenderade förskolan.

Fördel med förskolan?
- Fördelar med förskolan är att det är en liten förskola med lagom små grupper där alla individer får synas, stora som liten. Personal som fångar upp barnen direkt om det är något. Personalen är lyhörd både gentemot barn och föräldrar. Förskolan är välkomnade och trygg.

 

Sara Marklund, mamma till Jack två år, som går på småbarnsavdelningen.

Varför valde du Änglagårdens förskola?
- Vi valde Änglagården för att vi fick ett så fint bemötande av pedagoger vid första besöket. Vi upplevde också att det var en väldigt lugn och trygg miljö som vi uppskattade.

Hur fick du veta att förskolan fanns?
-Vi fick veta att Änglagården fanns genom bekanta samt kommunens hemsida.

Fördel med förskolan?
- Vi uppskattar Änglagårdens lugna och trygga stämning, att personalen är väldigt duktig och engagerad. Barnen är alltid i fokus och det finns en tydlig utvecklingsplan.