Ungdom- och ledarläger på Gransnäs

I februari bjuder vi in dig som är ungdomsledare i någon av kyrkans grupper och dig som går i åk 9 och uppåt. Det kommer bli ett höjdarläger med ungdomar från hela stan så passa på och anmäl dig!

Avfärd med buss från Stockslyckekyrkan den 2/2 kl 18 till Gransnäs, en underbar lägergård som ligger mitt i Smålandsidyllen. Resan dit tar ca 2,5 timma.
Vi beräknas vara hemma igen vid Stockslyckekyrkan den 4/2 runt 19.

Under lägret kommer vi få möjlighet att fördjupa oss i vår ledarroll och vår kristna tro, vi kommer leka, fira andakt, bastubada, äta god mat, nattsudda och ha grymt kul tillsammans!

Det kommer att finnas möjlighet att välja på olika workshops med olika teman. Mer info om dessa kommer närmare avfärd. Har du några önskemål på ämnen, kontakta gärna Leca eller Erika.

Anmäl dig senast tors 25 januari.
Klicka här för anmälan

PACKLISTA:

• Örngott, påslakan och lakan
  • Tandborste, tandkräm och handduk
  • Varma och oömma kläder för utelek
  • Mobilladdare
  • Block och penna
  • Frilvilligt: Pyjamas, godis/snacks (ej nötter), innetofflor/raggsockor,  mediciner, badkläder om man vill basta, kortlek/spel

• Får ej medtagas: alkohol, energidryck,
Lena-Carin Ängslycke

Sebastian Holmgren