Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Resekonfirmation

Vad roligt att du eller din ungdom är anmäld till Resekonfa! Gruppen består av 49 konfirmander och vi ses i Stockslyckekyrkan på tisdagar mellan kl 16-18.

Konfaträffarna är i Stockslyckekyrkan på tisdagar kl. 16-18. Varje tisdag innan träffarna serveras det mellanmål från kl. 15.30.

Nedan följer datum som redan nu kan vara bra att boka in. Efter jullovet startar träffarna tisdagen den 22 januari igen och ses därefter alla tisdagar under vårterminen med uppehåll för sportlov och påsklov.

JULLOV
Under jullovet vill vi att konfirmanderna går på minst en gudstjänst.

Tisdag 22 jan. kl. 16-18
Konfaträff i Stockslycke.

Ett schema för alla träffar i vår får konfirmanderna efter årsskiftet men här är några datum för våren som är bra att anteckna:

• Helgläger 1–3 mars på Färgengården
  • Berlinresan kvällen 29 maj-2 juni