Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Nu reser Alva från Hemsjö till Filippinerna

Följ Alva och hennes äventyr på bloggen och på instagram.

Under vecka 37 reser sexton svenska deltagare i utbytesprogrammet Ung i den världsvida kyrkan  på ett tre månader långt utbyte hos våra systerkyrkor i Tanzania, Filippinerna, Costa Rica och Brasilien. Deltagarna kommer från 11 olika stift i Sverige. Från Skara stift åker 19-åriga Alva Eriksson från Hemsjö församling utanför Alingsås. Hon beger sig till Filippinerna. Till jul kommer hon hem igen och i vår kommer hon att besöka församlingar och grupper i Skara stift. Hon är även med på stiftets arrangemang, som Internationella dagen den 2 februari, Representantskapsdagen för det internationella engagemanget den 2 mars och Syföreningsdagarna den 14 – 16 maj.

Följ Alva och de andra under deras äventyr! Under utbytestiden kan du följa dem på deras blogg och på deras Instagramkonto @ungivarldsvida.
Läs mer här om du vill veta mer om utbytesprogrammet.