Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Kyrkans musikskola

Bild: Peter Ebbesson

Hos oss får du chansen att utveckla ditt spelande och vara med och uppträda. Här kan du som är 10-19 år få undervisning i piano, orgel, bas, gitarr och trummor. Antal platser är begränsade. Undervisning kommer att ske både enskilt och i grupp. Undervisningen är belagd i Landskyrkan och Noltorpskyrkan.

Vår undervisning startar vecka 36.

Här nedan kan du anmäla dig via anmälningsformuläret.

Vi tar emot anmälningar mellan måndagen 5 augusti - söndagen 18 augusti.
Anmälningarna kommer att behandlas utifrån anmälningsdatum.

Terminsavgiften är 250 kr per termin. För dig som har begränsade resurser går det att ansöka om subventionerad terminsavgift. Det gör du genom att ladda ner formuläret nedan och skickar till oss.

Ansökan om befriad terminsavgift

För mer information: