Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon: +46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås Webbplats

Möte kring ett dukat bord

Vi lyssnar till ett samtal mellan kvällens middagsvärd och fyra tänkta middagsgäster.

Två kvällar i november inbjuds till "Möte kring ett dukat bord".

Onsdag 1/11 och 15/11 kl 19.15- ca 20.45 i Christinaesalen. Kl 19-19.15 bjuds på mingelmusik av elever från Alströmergymnasiet. Varje kväll medverkar en middagsvärd och med vid bordet båda kvällarna är Diana Eliason.

Onsdag 1/11 Kvällens middagsvärd: Roland Kadefors, professor emeritus och hedersdoktor vid Hälsofrämjande arbetsliv vid Högskolan i Gävle bjuder in fyra tänkta gäster till sitt middagbord.

Roland Kadefors i Korshöjden i Litauen

Onsdag 15/11 Kvällens middagsvärd: Maria Wingate, ämneslärare på Alströmergymnasiets estetprogram bjuder in fyra tänkta gäster till sitt middagsbord.

Utgångspunkten är att en person dukar upp sitt middagsbord på scenen i Christinaesalen och bjuder in fyra tänkta personer som han/hon gärna vill träffa. Det kan vara personer som levt tidigare eller som lever idag. Gemensamt för dem alla är att de på olika vis har gjort intryck på kvällens middagsvärd. Middagsvärden bjuder på ett samtal som kretsar kring hennes/hans relation till de tänkta middagsgästerna.

Maria Wingate, lärare på Alströmergymnasiets estetprogram