Minior och Junior i Stockslycke

Stockslyckekyrkan erbjuder varje vecka grupper för dig som går i förskoleklass tom årskurs 6. Aktiviteterna är varierade och vi hittar på massvis av kul under en termin. Grupperna kräver ingen anmälan och är kostnadsfria.

Miniorer
För barn i årskurs F-3
Varje vecka har vi olika aktiviteter såsom lek, bakning, pyssel, bus, tävlingar och uteliv. Varje termin erbjuds man även att åka med på en lägerdag/lägerdygn till Färgengården. Vid varje träff fikar vi tillsammans samt avslutar inne i kyrkan med en kortare andakt.

Torsdagar i Stockslyckekyrkan kl 16.45–18.00

Juniorer
För barn i årskurs 4-6
Varje vecka har vi olika aktiviteter såsom lek, bakning, pyssel, bus, tävlingar och uteliv. Varje termin erbjuds man även att åka med på läger till Färgengården. Vid varje träff fikar vi tillsammans samt avslutar inne i kyrkan med en kortare andakt.

Måndagar i Stockslyckekyrkan kl 17.00-18.30

I dessa verksamheter behöver du inte vara duktig på något särskilt eller kunna något speciellt- kom som du är.

-Församlingspedagog Lena-Carin Ängslycke och Fritidsledare Erika Kärrman

Grupperna kräver ingen anmälan och är kostnadsfria.

Lena-Carin Ängslycke

Erika Kärrman