Barnaktiviteter i Landskyrkan

I Landskyrkan har vi två aktiviteter för barn, Hela Kyrkan Gungar och Levande julkrubba. Till dessa bjuds skolor, förskolor och andra barngrupper in.

Hela kyrkan gungar sjunger vi barnsånger med mycket rörelser under en halvtimme. Alla sånger ligger i rätt tonläge för barnen. Det behövs ingen föranmälan men kontakta oss gärna om ni vill få en påminnelse i god tid innan.

Levande Julkrubba är ett skådespel med levande djur och människor som visar den berättelse som gjorde att vi började fira jul. Här möter man Josef, Maria och deras märkliga barn vid namn Jesus. Här finns herdarna på ängen och kung Herodes i sitt palats. Får, stjärnor, hästar, änglar och visa män får man också träffa här. Närmare 1000 barn och vuxna brukar ta del av detta fina Julspel.

(Se tider i lokalpressen och på hemsidan).

För mer information:

Emma Undemar