Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

After work i Christinaesalen

... för alla, för män och för kvinnor.

After work för män och och kvinnor erbjuder föredrag inom vitt skilda områden. Kanske är det självupplevt, kanske ”tips från coachen” eller kanske är det ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat? Förutom kvällens föredrag, så serveras fika till självkostnadspris. Gemenskap, inspiration och förkovran är kvällens signum.

after work för alla

Nolhaga slott 18.30. (OBS! Tiden)

Onsdag 21/8
Svamp finns överallt. Anders Aronsson ger oss en svampkurs i Nolhaga park och runt Nolhaga berg. Samling utanför Nolhaga slott.

Christinaesalen 19.00

Onsdag 11/9 Yohanna Friborg från Alingsås rygg- & idrottsklinik talar om stressen som påverkar vår vardag. Hon ger uppmuntrande tips om hur man kan hantera stress på ett bra sätt.

AFTER WORK FÖR KVINNOR

Christinaesalen 19.00

Onsdag 16/10 ”Konsten att åldras.”
Nanne Hessel berättar om hur vi kan förhålla oss till den förändring som sker när vi åldras. Istället för att hålla kvar ungdomliga ideal bör vi utgå från värdet av livserfarenhet, fortsätta att utvecklas som människor och våga välkomna den förändring som sker när vi åldras.

after work för män

Christinaesalen 19.00

Onsdag 9/10 Robert Johansson från Religionsvetarna föreläser om ”Varför kan människor tänka sig att utföra terror och våldshandlingar mot civila mål”.

Onsdag 13/11 ”Hur allvarligt är det med miljön?” Filip Johnsson, professor i uthålliga energisystem på Chalmers universitet berättar om tekniska möjligheter för att hjälpa oss att nå 1,5-gradersmålet.

Kontaktperson för "After work för män"

Peter Ebbesson

Informatör

Kontaktperson för "After work för kvinnor"