Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon: +46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås Webbplats

After Work för män

Vill du vara med och bygga manliga nätverk?

After work för män är mötesplatsen för män med syfte att bygga manliga nätverk. Vi träffas vid tre tillfällen per termin med föreläsningar kring aktuella och/eller existentiella frågor som ligger i tiden. Kvällarna ger också möjlighet till samtal och mingel.

Ingen föranmälan – inget inträde. Frukt och juice i pausen till självkostnadspris.

Välkommen!

Träffar hösten 2017

After work för män
Torsdagar 19.00 - 21.00

7 september
"VI FÅR NJUTA AV VÅRA MEDMÄNNISKOR I BEFINTLIGT SKICK."
Anders Almingefeldt.

”Vi får njuta av våra medmänniskor i befintligt skick.” Anders Almingefeldt är psykolog och flitig krönikör i Alingsås Tidning. I sitt föredrag kommer han att diskutera hur samhället arbetar med psykisk hälsa inom både psykiatri och psykoterapi, som är hans specialområde och genom tjänster inom kyrkan, där han också är verksam.
Vad har dessa ”hjälpmedel” gemensamt och vad skiljer dem åt?

Anders Almingefält gästar After work för män
Daniel Gabrielsson talar om hur det är att vara Polis. Bild: Privat

Tro, hopp och kärlek - om att vara polis idag

Torsdag 12 oktober 19:00 Christinaesalen

Daniel Gabrielsson, talar om situationen i Alingsås och hur han bemöter våra medborgare i sin roll som områdespolis.

VÅRT FÖRHÅLLANDE MED TANZANIA

Torsdag 16 november 19:00 Christinaesalen

VÅRT FÖRHÅLLANDE MED TANZANIA - arbete, resor och erfarenheter” med Lisbeth och Per Alm.

Peter Ebbesson

Informatör