After Work för män

Vill du vara med och bygga manliga nätverk?

After work för män är mötesplatsen för män med syfte att bygga manliga nätverk. Vi träffas vid tre tillfällen per termin med föreläsningar kring aktuella och/eller existentiella frågor som ligger i tiden. Kvällarna ger också möjlighet till samtal och mingel.

Ingen föranmälan – inget inträde. Fika (fralla och kaffe) i pausen till självkostnadspris.

Välkommen!

Träffar hösten 2018

Onsdag 12 september • 19.00 - 21.00

Fredrik Bergman - Människan en miljöbov, hur vänder vi trenden?

Fredrik Bergman före detta miljöstrateg på Alingsås kommun.
Numera projektledare på Hållbar utveckling väst.

Onsdag 14 november • 19.00 - 21.00

Gunnar Gillberg - Människan och rovdjuren

Varg, björn och lodjur, människans fiende eller vän? Gunnar Gillberg, medlem i Naturskyddsföreningen, Svenska Rovdjursföreningen och Sveriges Ornitologiska förening.

Torsdag 6 december • 19.00 - 21.00

Jan Alm, kontrabasist vid Göteborgs symfoniorkester