Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

After Work för män

Vill du vara med och bygga manliga nätverk?

After work för män är mötesplatsen för män med syfte att bygga manliga nätverk. Vi träffas vid tre tillfällen per termin med föreläsningar kring aktuella och/eller existentiella frågor som ligger i tiden. Kvällarna ger också möjlighet till samtal och mingel.

Ingen föranmälan – inget inträde. Fika (fralla och kaffe) i pausen till självkostnadspris.

Välkommen!

Träffar våren 2019

Onsdag 30 januari • 19.00 - 21.00

" After Work på riktigt - eller att jobba som pensionär"

Många går i pension och slutar jobba vid 65, fast de kanske egentligen skulle vilja fortsätta några år till. Vad är det som hindrar? Vilka är det som fortsätter att jobba som pensionärer, och varför? Mår man bra av att fortsätta att jobba upp i åren? Och vad är ett bra sammanhang? Roland Kadefors tar upp vad forskningen säger om det, och Conny Johansson berättar om sina erfarenheter från arbetet i Veteranpoolen.

Programmet vänder sig både till dig som kanske vore intresserad av att fortsätta jobba som pensionär, och till dig som tycker att det vore kul att få hjälp av en erfaren äldre person med något som du inte har så lätt att klara själv.

Onsdag 20 mars • 19.00 - 21.00

Kent Kierdorf - ”Kyrkpark, idrottspark, nöjespark”

Alingsåsaren, Kent Kierdorf är försäljningschef för Liseberg. Han har tidigare varit fotbollsproffs i Fredrikstad i Norge samt varit tränare för GAIS. Idag spelar han gärna golf om han inte tränar sin son och hans lagkamrater i Alingsås IF - P09.

Onsdag 8 maj • 19.00 - 21.00

Jan Hase - ”Mina föräldrar överlevde förintelsen”

Jan hase upplevde aldrig själv förintelsen, men många gånger har hans föräldrar berättat för honom om vad som hände.
I en berättelse på cirka 45 minuter får vi höra han reflekterar kring detta ämne.

Peter Ebbesson

Informatör