Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon: +46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås Webbplats

After Work för kvinnor

- en mötesplats för kvinnor "mitt i livet"

AFTER WORK FÖR KVINNOR

En mötesplats för kvinnor "mitt i livet" som erbjuds vid fem tillfällen per år.

Varje kväll har följande upplägg kl 19-21:

• kl 19 mingel på kyrktorget
  • kl 19.15 kvällens föredrag i Christinaesalen
  • ca kl 20 enkel servering t ex ostbuffé
  • ca kl 20.50 kvällen avrundas med en kort eftertanke

Under sommaren har After Work för kvinnor uppehåll!
Monica Fagerberg möter kvinnor i Gambia

Första tillfället i höst är onsdag 11 oktober kl 19-21. Kvällens rubrik är: ”Menskoppar och kvinnohälsa – reseberättelse från Gambia”.

Monica Fagerberg

Monica Fagerberg, Alingsås, berättar om möten och människor.

Onsdag 8 november blir det också After Work för kvinnor. Programmet är på gång. Mer info kommer efter sommaren.

Andra tillfället i höst är onsdag 8 november kl 19-21. Kvällens rubrik:

"Orgelmassage - för kropp och själ". Programmet börjar med orgelmusik och nack- och axelmassage i kyrkan och därefter enkel servering och avslutning i Christinaesalen. Massageterapeuter finns på plats. Mer info kommer.

after work för kvinnor - historia

BAKGRUND:
Sedan 1999 har After Work för kvinnor funnits som en mötesplats för kvinnor "mitt i livet". Kvällarna äger rum 2-3 gånger per termin och erbjuder föredrag inom vitt skilda områden. Förutom kvällens föredrag, så serveras något enkelt att äta till självkostnadspris. Gemenskap, inspiration och förkovran är kvällens signum. Varje kväll avslutas med en kort eftertanke, som hålls av kvällens värd. Ingen anmälan.