After Work för kvinnor

- en mötesplats för kvinnor "mitt i livet"

AFTER WORK FÖR KVINNOR

En mötesplats för kvinnor "mitt i livet" som erbjuds vid fem tillfällen per år.

after work för kvinnor - historia

BAKGRUND:
Sedan 1999 har After Work för kvinnor funnits som en mötesplats för kvinnor "mitt i livet". Kvällarna äger rum 2-3 gånger per termin och erbjuder föredrag inom vitt skilda områden. Förutom kvällens föredrag, så serveras något enkelt att äta till självkostnadspris. Gemenskap, inspiration och förkovran är kvällens signum. Varje kväll avslutas med en kort eftertanke, som hålls av kvällens värd. Ingen anmälan.

Varje kväll har följande upplägg kl 19-21:                                                  kl 19 mingel på kyrktorget
kl 19.15 kvällens föredrag i Christinaesalen
ca kl 20 enkel servering t ex ostbuffé