Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon: +46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås Webbplats

Aktuellt från Svenska kyrkan Alingsås

Nu kan du anmäla dig till Treårsmys och Himlakul

Nu kan du anmäla dig till sommarens Dagläger

Distrikt Christinae är beläget mitt i Alingsås och bedriver det mesta av sin verksamhet i Christinae kyrka.

Distrikt Christinae

På söndagkvällar kl 18.00 firas gudstjänst i Landskyrkan med stor betoning på musik och tid för egen reflektion. Gudstjänsten kan se olika ut men är en plats för stillhet och eftertanke och en källa till livsmod och hopp.

Distrikt Landskyrkan

Noltorpskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Svenska kyrkan. Här finns ett aktivt gudstjänstliv som präglas av lekmannamedverkan samt ett brett utbud av verksamheter för människor i alla åldrar.

Distrikt Noltorp

En kul möjlighet att vara med i Stockslyckekyrkan, för dig med funktionsnedsättning.

VIP och VIP+

Lördag 28 maj kl 18

Sommarmusik i Hemsjö - "Får jag gömma några drömmar"

Lördag 28 maj kl 18

Välkommen till Ödenäs församling! Här hittar du nyheter som rör verksamheten i församlingen.

Ödenäs församling

Mötesplatser

Svenska kyrkan finns för dig när du behöver den. Vi vill gärna vara med och göra livets alla olika skeenden till positiva upplevelser. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!

Dop, vigsel & begravning

Svenska kyrkan i Alingsås har en lång erfarenhet av att stötta människor som är i behov av hjälp. Tveka inte att kontakta oss, eller låt oss kontakta dig.

Samtal och stöd

Möjligheten att besöka en konsert eller musikgudstjänst är stor i Svenska kyrkan Alingås. Dessutom finns rika möjligheter för den som vill musicera tillsammans med andra i någon av de många körerna.

Musik och körer

Lyssna på ärkebiskopens podcast. I vår kommer en ny omgång  podcasts, där ärkebiskopen samtalar om existentiella frågor, kristen tro, och det goda samhället med utvalda gäster.

Prata till punkt med ärkebiskopen

Lyssna på ärkebiskopens podcast. I vår kommer en ny omgång podcasts, där ärkebiskopen samtalar om existentiella frågor, kristen tro, och det goda samhället med utvalda gäster.