Foto: Gjord av: Elin Wängmark

VI SÖKER DIG SOM VILL VARA VÅR FASTIGHETSFÖRVALTARE

Kom & bli en del i vårt positiva arbetslag, där vi jobbar tillsammans, anställda, engagerade församlingsbor och förtroendevalda.

Alfta-Ovanåkers församling har många fastigheter. Vi söker nu en person som kan ta hand om våra fastigheter.

Alfta-Ovanåker församling söker fastighetsförvaltare med huvudsaklig placering i Alfta.

I tjänsten ingår förvaltning av fastigheter, underhålls- och ombyggnadsprojekt. Lokalinventering och arbete med vår lokalförsörjningsplan samt underhållsplaner och arbete med kyrkoantikvarisk ersättning ingår också i tjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med myndigheter, ansvara för framtagning av handlingar och renoveringsprogram bl a för ansökan till Länsstyrelsen om tillstånd för kyrkorenoveringar.

Kvalifikationer

Du har god förståelse för det praktiska arbetet med reparation, renovering och ombyggnation av fastigheter.

Eftersom tjänsten innefattar hantering av våra kyrkor och kyrkorum förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar

I och med att tjänsten innehåller administrativa arbetsuppgifter förutsätter vi att du har en god administrativ förmåga samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Körkortsbehörighet B är ett krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper

Vi vill att vår arbetsplats ska präglas av respekt och samarbete och det är därför viktigt att du uppskattar teamarbete och har en vana av att arbeta i team.  Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du ska ha en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor samt att du är flexibel i ditt förhållningssätt.

Det läggs en stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst.

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du bidrar med din person och din kompetens till trivseln på vår arbetsplats. Genom tillit, uppmuntran, lyhördhet och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningarna för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.

Skriftlig ansökan märkt med ”Fastighetsförvaltare” till:

Alfta-Ovanåkers församling, Box 73, 82222 Alfta

Sista ansökningsdag 31 maj, 2022.

Urval sker löpande.

Tillträdesdag efter överenskommelse

Tillsvidareanställning, med provanställning 6 månader.

Vill du veta mera om tjänsten kontakta:

Kyrkoherde Lena Wängmark  0271-341 89