Foto: Presenningsikon av Mats Hermansson.

Senaste gudstjänster, andakter och konserter på youtube.

Ovanåkers Kyrka

Varmt välkommen till en webbgudstjänst i Ovanåkers Kyrka med vissa tekniska problem, vi ber om överseende med det. Vi lär oss efterhand.
Tredje söndagen efter trettondedagen. Temat är Jesus skapar tro.
Kyrkklockorna ringer till bön för vår bygd, vårt land och för vår
värld.
Kollekt till Svenska Soldathemsförbundet, Swish 123 071 33 47.

Alfta Kyrka
Välkommen till webbgudstjänst i Alfta Kyrka på andra söndagen efter trettondagen. Temat är Livets källa.
Kyrkklockorna ringer till bön för vår bygd, vårt land och för vår värld.

Medverkar i gudstjänsten gör Ove Häggbom, Kerstin Stenbeck, Lisa Sturesson, Karl-Gunnar Landar, Helena Sjösved och Lillemor Karlström.
Kollekten går till Svenska Bibelsällskapet och du kan swisha din gåva till 123 071 33 47.
Tack för din gåva!

17 januari firar vi Bibelns dag i Sverige.

Läs mer: https://bit.ly/39nZJk6

Varmt välkommen till S:t Olofs kapell för Nyårsbön

Mats Hermansson håller i andakten och visar också och berättar om sina unika ikoner. Diplomorganist Staffan Krafft spelar på Ovanåkers kyrkas fina orgel, Lena Wängmark och Jenny Christoffersson, flygel.

Hjärtligt Välkommen till julotta i Mattsmyra kapell!
Medverkande: Lars Andersson, Staffan Krafft, Peter Vosveld, Ella Ivarsson och Helena Sjösved.
Dagens kollekt: Den gode herdens skola
Swishnummer: 123 071 33 47
Tack för din gåva!

Varmt Välkommen att vara med när alla mössen och katten Greven är med!

Julkrubban, "Julen hos familjen Svansson"

Lena Wängmark presenterar nya krubban som Erik Olof Wiklund har gjort.

Övriga medverkande är Barnkören Stjärnorna, Julia Elfstrand, Tindra Sundborn, Lillemor Karlström, Annelie Söderlind, Helena Sjösved och Kerstin Stenbeck.

Kollekt till Stockholms Stadsmission Swish 123 071 33 47

Tack för din gåva!

Varmt välkomna att känna julens verkliga stämning i ”Julebrus med Orgelns rus” från Ovanåker kyrka med diplomorganist Staffan Krafft!
På programmet står advents och julmusik från olika delar av Europa!
Både glada tongångar som till exempel underbara variationer över ” Blinka lilla stjärna ” till mer lugna stämningsfulla känslor i musiken kommer du att bjudas på, eller varför inte en äkta brasiliansk julsamba!!
Swisha gärna en gåva till Musikverksamheten Alfta Ovanåkers församling till 123 505 33 68.
Tack för din gåva!
En riktigt god och varm jul önskar Staffan Krafft.

Varmt välkommen till julkonsert precis som vi alltid brukar ha i församlingen. I år blir det via dator eller mobil så sätt dig till rätta i favoritfåtöljen och njut!

Medverkar gör: Adrian Bånga Hansson, Julia Elfstrand, Beata Sundvall, Jennie Eriksson, Sånggruppen Nova; Therese Sahlin, Stefan Sonefors, Helena Sjösved, Staffan Sundvall & Lillemor Karlström, Bo Hansson ,Peter Vosveld, Kerstin Stenbeck och Ulrika Eriksson.

Du kan skänka en gåva till Act Svenska kyrkan och det går att swisha gåvan till 123 442 13 92. Tack för din Gåva!

Varmt välkommen till Lucia i Alfta kyrka.
Helena Sjösved, Peter Vosveld och Barnkören Stjärnorna framför ett luciatåg med blandade jul och luciasånger.
Söndagens kollekt till Svenska kyrkans unga kan swishas
till 123 071 33 47.