Angående Coronaviruset och vår verksamhet

Som de flesta vet har Coronaviruset påverkat många delar av världen, vilket också skapar oro och stress hos människor. Givetvis har många av er frågor och funderingar, vilket vi vill besvara här nedan.

Vi i Alfta-Ovanåkers församling vill finnas för dig även om vi inte kan ses på så nära håll som vi önskade.

Därför kommer vi från nu och tillsvidare att sända gudstjänster och konserter digitalt via vår hemsida, via vår facebook och via Närradion. Vi arbetar även på för att kunna erbjuda andra digitala och Närradiobaserade aktiviteter för både unga och gamla.

Se våra annonser i Woxnadalsnytt och predikoturer i Ljusnan och på vår Hemsida eller i Facebook.

Tillsammans ska vi klara av att minimera smittspridningen. Tillsammans ska vi hitta vägar ut ur ensamheten på nya sätt.

Vi behöver varandra!

Jag önskar er alla Guds beskydd och välsignelse

Lena Wängmark

Kyrkoherde Alfta-Ovanåkers församling