Är du Ålems nästa pedagog?

Är du kreativ, har social kompetens och vill arbeta med att föra Jesus vidare till barn, ungdomar och familjer? Då är det här en tjänst för dig.

Tjänsten är främst inriktad på barn, ungdom, konfirmander och skolkontakt. Men även vuxna och barn-föräldergrupp. Du kommer att bli en del i ett litet arbetslag där vi hjälps åt. Därför förutsätter vi kreativitet och samarbetsförmåga. Du kommer att få leda konfirmandarbetet tillsammans med präst.

Arbetsuppgifterna är varierande och du får kombinera självständigt arbete med lagarbete. Som församlingspedagog ingår det bland annat att undervisa, hålla samtal, arrangera sociala aktiviteter och delta på läger. Arbetstiden ärförlagd till både kvällar och helger.

Vi söker dig som:
– Trivs med att vara en i arbetslaget men också kan arbeta självständigt.
– Är grundad i din egen tro och vill förmedla kunskapen om evangeliet och tron på Jesus.
– Har god förmåga att bygga relationer med ungdomar och barn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort och tillgång till egen bil krävs.
Tillträde enligt överenskommelse

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan, provanställning kommer att tillämpas.

Vi håller löpande intervjuer och önskar CV och personligt brev tillsammans med ansökan.

För frågor om tjänsten:
Kyrkoherde Henrik Broman, 0499-79 90 01, henrik.broman@svenskakyrkan.se

Mer info: www.svenskakyrkan.se/alem

Facklig företrädare vision, Zebastian Strömberg 072-574 35 29, zebastian.stromberg@fv.vision.se

Ansökan skickas till
Ålems församling
Häradsvägen 27
384 92 Ålem
eller alem.forsamling@svenskakyrkan.se

Om Ålems församling

Församlingen är en del av Mönsterås kommun som också innehåller Mönsterås-Fliseryds pastorat. Församlingen består av tätorterna Blomstermåla, Ålem och Timmernabben samt omland. Inom församlingens gränser bor knappt 5000 personer. Närhet till både Kalmar och Oskarshamn då församlingen ligger mitt emellan dessa städer då de ligger ca 30 minuters bilfärd bort. I församlingen finns fyra skolor varav den ena även har högstadium.