Vi söker kyrkogårdsarbetare - säsong 2023

Åkerbo församling sköter och ansvarar för driften av 10 kyrkogårdar samt församlingsverksamhetens grönytor. Vi behöver nyanställa medarbetare. Har du goda kunskaper och intresse av att vårda grönytor och kyrkogårdsmiljö är du rätt person för oss.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårdsskötel, som t ex plantering av blommor, ogräsrensning, gräsklippning och häckklippning. Du kommer även att arbeta med lokalvård av våra kyrkor samt iordningsställa dessa inför gudstjänster och förrättningar, du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Viss helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial eller eftergymnasial trädgårdsutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av kyrkogårdsarbete är meriterande. Intresse för att utveckla och förbättra verksamheten. Det är viktigt att du är en förebild för andra samt en god representant för Åkerbo församling. Vi lägger framförallt stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att samarbeta med andra. Du måste inneha B-körkort och högre behörighet är meriterande.

Säsongsanställningen är med start i mars och 8-9 månader framåt.

Ansökan som ska innehålla personligt brev och CV med alla relevanta uppgifter skickas till mikael@miconab.se senast 5 februari 2023.

Märk din ansökan: Åkerbo säsong-23

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Andreas Modigh

Vaktmästare

Direkt: 013 - 21 79 91

Är du vår nya kollega?

Nu söker vi fler medarbetare!

Målbild, visioner och ledstjärnor

Läs mer om hur Åkerbo växer och utvecklas som arbetsplats.