Verksamheter och mötesplatser

Öppen kyrka - för alla åldrar

När kyrkan är öppen för verksamhet! Här ryms öppen förskola med sångstund och lek. Du kan också fika tillsammans med andra. I kyrksalen finns rum för den som söker stillhet. Ingen föranmälan, alla är välkomna!

Verksamheter för barn

Aktiviteter för de allra minsta.

Pilgrim

Askeby klosterkyrka ligger längs Klosterleden och här erbjuder Åkerbo församling möjlighet för pilgrimer att övernatta i församlingsgården. Vandringar görs också i andra delar av församlingen.

Café

En fikastund kan inte upplevas ensam. Det skulle bara vara kaffe och kaka. Exakt vad vi äter är inte så viktigt. Men helst ska det vara hemlagat. Precis som här hos oss!

Jourhavande präst pratar i mobiltelefon med bibeln uppslagen framför sig.

Bibelstudium

Välkommen att vara med på ett digitalt bibelstudium. Medverka på plats i Linghems församlingsgård eller digitalt via Zoom.

Kvinnor i bibeln

En studiecirkel där vi särskilt lyfter fram några av Bibelns kvinnor

Samtal och stöd

Hos oss finns alltid någon att tala med.

Cecilakören och Sofiakören får sånglektion av Mattias Danielsson.

Musik och körer

I Åkerbo församling finns flera körer. Vilken passar dig?

Ung i Åkerbo

Kom och var dig själv. Här finns plats för dig.

Soppluncherna är tillbaka!

Äntligen kan vi njuta av god mat tillsammans. Här finns information om församlingens soppluncher.

Tikva

Tikva är ett ord från hebreiskan som betyder hopp - förhoppning, att hoppas och tro. Men det är också en form av träning!

Mötesplatser

Här finns aktiviteter för alla, både stora och små!