Vardagskonfirmander

Vardagskonfirmanderna är ibland en och ibland två grupper, beroende på intresse och antal anmälningar. Båda träffas regelbundet under terminerna.

Torsdagsgruppen har förstås sina träffar just på torsdagar, nämligen varannan vecka kl 16-19. Den andra gruppen träffas cirka var tredje vecka i genomsnitt, vissa tisdagar och söndagar, och då lite längre tid per gång.

En enkel fika serveras vid varje träff. Du kommer självklart att kunna vara med och forma konfirmationstidens innehåll. Det kan bli spännande samtal, lekar, drama och skapande.

Tre roliga läger med mys, bus och upplevelser ingår.

Dessa två grupper är det helt kostnadsfria att vara med i.

VT 2018 har vi ingen Vardagsgrupp.