Jul i gemenskap i församlingshemmet

Välkommen på julfirande 24 december.

För tionde året bjuder Åhus församling och Lions Club Åhus på julbord i församlingshemmet i Åhus. Det har blivit en tradition att på julafton bjuda in församlingsborna till gemensamt julbord under några timmar. Samtidigt ges tillfälle för gästerna att umgås under trivsamma former med god mat och julmusik.

Detta initiativ som ger upphov till så mycket gemenskap har varit väldigt uppskattat genom åren och därför förväntas även denna gång uppslutningen bli god. Samling sker i foajén kl 12.30, där julfirandet inleds med glögg och pepparkakor. Därefter njuter vi av julmaten i stora salen.

Det blir underhållning med sång och musik av Leif Axelsson och samkvämet i församlingshemmet avslutas kl 16.15. Sedan är alla gäster välkomna till den traditionsenliga julbönen i kyrkan kl 16.30.

Anmälan senast 18 december till församlingsexpeditionen vardagar kl 10.00-12.00, tel 044-24 68 00.
Ingen kostnad. Antalet platser är begränsat.

VÄLKOMNA!

hälsar Åhus försanling och Lions Club Åhus